fbpx

Steun de hoornse stadsfeesten en...

Vorig jaar introduceerde de Hoornse Stadsfeesten iets nieuws, het festivalbandje. Door donateur te worden van de Stadsfeesten word je onderdeel van het festival. Je steunt de Hoornse Stadsfeesten, en door het festivalbandje is het duidelijk te zien dat jij het festival een warm hart toe draagt. En dus krijgt de betrokken Hoornse Stadsfeesten festivalganger die van ons cadeau.

Sinds enkele jaren vraagt de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten het publiek om hulp. Door donateur te worden kunnen de bezoekers financieel een bijdragen leveren aan het festival. Mede daardoor kunnen wij, de vrijwillige organisatie, vandaag de dag nog steeds de Hoornse Stadsfeesten organiseren.

Ook dit jaar vragen wij weer jouw steun. Voor € 7,50 help jij mee aan het voortbestaan van het festival, en krijg je dit jaar niet 1 maar 2 festivalbandjes cadeau. Bijvoorbeeld om weg te geven aan je amice, bekende, compagnon, connectie, deelgenoot, gabber, gezel, kameraad, kompaan, kornuit, maat, makker, relatie, vriend, vriendin. Tenslotte, #sameniszoveelleuker.

Word Donateur

7
50
  • Festivalbandje voor jezelf!
  • Festivalbandje om weg te geven!
  • Leuke korting bij de Rondvaart Hoorn
  • Een super tof weekend!
  • Haal tijdens het Stadsfeesten weekend, 12, 13 en 14 juni, jouw festivalbandje op bij de centrale post op het Kerkplein. Op vertoon van je bankpas of ID controleren wij dat jij al donateur bent.