Steun de hoornse stadsfeesten en...

Sinds enkele jaren vraagt de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten het publiek om hulp. Door donateur te worden kunnen de bezoekers financieel een bijdragen leveren aan het festival. Mede daardoor kunnen wij, de vrijwillige organisatie, vandaag de dag nog steeds de Hoornse Stadsfeesten organiseren.

 

Vorig jaar introduceerde de Hoornse Stadsfeesten iets nieuws, het festivalbandje. Door donateur te worden van de Stadsfeesten word je onderdeel van het festival. Je steunt de Hoornse Stadsfeesten, en door het festivalbandje is het duidelijk te zien dat jij het festival een warm hart toe draagt. En daarom krijgt de betrokken Hoornse Stadsfeesten festivalganger die van ons cadeau.

Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop. Dit jaar krijg je als donateur 2 festivalbandjes, 1 voor jezelf en een om weg te geven.   Daarbij heeft ‘Live in Hoorn’ 5 keer 2 kaarten beschikbaar gesteld die wij mogen verloten onder de donateurs.

 

Dus ook dit jaar vragen wij weer jouw steun. Voor € 7.50 help jij mee aan het voortbestaan van het festival, maak je kans op 2 kaarten voor ‘Live in Hoorn’ en krijg je dit jaar niet 1 maar 2 festivalbandjes cadeau. Bijvoorbeeld om weg te geven aan je amice, bekende, compagnon, connectie, deelgenoot, gabber, gezel, kameraad, kompaan, kornuit, maat, makker, relatie, vriend of vriendin. Tenslotte, #sameniszoveelleuker.

Word Donateur

7
50
  • Festivalbandje voor jezelf!
  • Festivalbandje om weg te geven!
  • Kans op 2 kaarten voor 'Live in Hoorn'
  • Leuke korting op een rondvaart van Watertaxi Hoorn
  • Een super tof weekend!
  • Haal tijdens het Stadsfeesten weekend, 12, 13 en 14 juni, jouw festivalbandje op bij de centrale post op het Kerkplein. Op vertoon van je bankpas of ID controleren wij dat jij al donateur bent.
  • Zondag 14 juni maken wij de winnaars van de kaarten voor 'Live in Hoorn' bekend op onze website en Facebookpagina.