Het vaste Festival Feestteam!

Stadsfeesten_ad_80s_1080

The 80’s; Al ruim 10 jaar dé uitgaansplek in Hoorn op de Roode Steen. En ook tijdens de Hoornse Stadsfeesten niet te missen met een bar midden op het plein, gevuld met bier, wijn, fris en barmannen en -vrouwen van het eerste uur: Het vaste Festival Feestteam!

In deze 10 jaar is The 80’s 2x in volume toegenomen, is er een professionele cocktailbar gecreëerd én is er een ware indoor foodtruck te vinden. Inmiddels hebben we in de afgelopen  jaren barkanjers zien komen en gaan achter de barren van The 80’s. Een aantal daarvan zien we ieder jaar terug tijdens de Hoornse Stadsfeesten.  Het zijn biertappers van het eerste uur, de echte 80’s addicts! 

Zo hebben we Bob, al sinds jaren onderdeel van dit feestteam en altijd te vinden in het feestgedruis tijdens de stadsfeesten.  Hij zet de boel op zijn kop en de biertjes vliegen door zijn handen, een echte pro achter de tap. Altijd in voor een babbel en gevoelig voor een lieve lach.

En ook Anouk, de octopus in de bierkar. Kan wijn inschenken, bier tappen, afrekenen én dansen tegelijk. Heeft jarenlang in The 80’s achter/opde bar en op het terras gestaan. Behind the scenes heeft ze ook heel wat werk verzet als regelneef, dit weekend regelt ze een drankje op het plein! 

Ben je benieuwd wie nog meer onderdeel uitmaakt van het Vaste Festival Feestteam? Kom maar kijken!

Op het terras en binnen in The 80’s wordt er ook niet stilgezeten. Ook de nieuwe garde heeft er weer zin in en voorziet je graag van de lekkerste drankjes (keuze uit 29 professionele cocktails!) en hapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een XXL borrelplank om te delen?

We zien je graag 14, 15 en 16 juni bij The 80’s!