De Hoornse Stadsfeesten presenteert ‘JACKAMO’

Enige tijd na het overlijden van Feico de Leeuw is er nieuwe muziek van hem ontdekt. Op een collectie oude, ogenschijnlijk onbruikbare, schijven bleek een map te staan genaamd ‘Jackamo’. Dit bleek een 23-tal opnames te bevatten van door Feico gearrangeerde nummers, waarbij hij zelf zingt en piano speelt. De drummer is ons helaas onbekend.

Als een van eerste mensen betrokken bij de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten in 1998 is Feico altijd een rode draad gebleven binnen het evenement. In de jaren daarna was Feico een van de mensen met de meest optredens in het weekend; er was altijd een project van hem op een van de locaties te zien, of het nou een van zijn koren was, of een wereldband, hij was alom aanwezig en met tomeloze energie. Daarbij regelde hij zelf alles, hij regisseerde en organiseerde zijn activiteiten veelal zelf.

Deze CD, een nog niet eerder gepubliceerd album, is een eerbetoon aan zijn muzikale invloed, en de kansen die hij (beginnende en jonge) muzikanten en acteurs heeft gegeven. Niet alleen binnen de Hoornse Stadsfeesten, maar binnen de Hoornse kunst en cultuur in het algemeen.

De CD nu te bestellen bij Warenhuis Hoorn

 

De opbrengst van de cd komt volledig ten goede van de Hoornse Stadsfeesten.