Jij steunt toch ook de Hoornse Stadsfeesten via de Rabobank Clubkas?

Lid van de Rabobank? Stem van 23 april tot en met 14 mei 2019 op De Hoornse Stadsfeesten tijdens de Rabo Clubkas campagne.

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! En wij doen mee. Het is aan de leden van Rabobank West-Friesland om het bedrag van € 350.000,- te verdelen over de deelnemende clubs, en daar willen wij uiteraard in meedelen.

Bent je lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt je op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen op uw favoriete clubs, de Hoornse Stadsfeesten dus. Als lid mag je totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club, de Hoornse Stadsfeesten uiteraard. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert! Dus stem op de Hoornse Stadsfeesten!

Help ons mee om ieder jaar een nog mooiere Stadsfeest neer te zetten in de binnenstad van Hoorn. Dit kun je doen door op ons te stemmen via https://www.clubkascampagne.nl #RaboClubkas

Jij wilt toch ook een gratis toegankelijk driedaags muziekevenement met ruim 100 acts voor jong en oud een warm hart toedragen?