Let’s dance!

Redactioneel Social_Afbeelding_Passi_HSF

Een dance clinic van danseres Robin Martens, hoe leuk is dat? Rabobank geeft de jeugd de kans om te leren dansen door een echte pro tijdens de Hoornse Stadsfeesten. Op 15 juni geeft Robin deze gratis clinic in Schouwburg Het Park in Hoorn. Is dansen jouw passie? Meld je dan snel aan!

Robin Martens is een danseres, zangeres, actrice en model. Ze is voornamelijk bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden. Ze weet als geen ander haar passie voor dansen over te brengen en zal de deelnemers dan ook een onvergetelijke dag bezorgen!

Passi plein

Doe je niet mee aan de dance clinic? Kom dan naar ons Passi plein! Hier vindt tijdens het weekend van de Hoornse stadsfeesten een programma plaats voor jong en oud. Op zaterdag 15 juni draait het op het Passiplein om dans en treden er verschillende dansgroepen uit de regio op. In de Rabobank stand Geef jij je Passi vleugels en kan je 10×2 kaarten voor Zomerpop winnen!

Op zondag 16 juni staat het plein in het teken van Pinpin en wordt de expo gecombineerd met een speeldag. Er is een springkussen, limonadestand, er zijn kleurplaten en er is een leuke winactie!

Ben jij erbij? Tot dan!