20:00 - 22:00
Schouwburg Het Park - Othellozaal

Merlijn Twaalfhoven – Het is aan ons

Merlijn Twaalfhoven - Het is aan ons

Ben jij betrokken bij je stad of dorp? Wil je bijdragen aan verandering, maar weet je niet hoe? Vraag je je af wat jouw rol is in deze tijd van veranderingen? Waar wil jij voor zorgen en hoe breng je dat wat je goed kunt, naar de plek waar het het hardst nodig is?
Kom naar ‘Het is aan ons’, een theatraal evenement en ga samen met Merlijn Twaalfhoven - componist, culturele verbindingsduizendpoot - aan de slag om de grote uitdagingen van deze tijd terug tot heldere vragen die we elkaar kunnen stellen. Wat begint als een visioen vol idealisme, maakt hij stap voor stap concreet zodat iedereen met een helder voornemen naar huis kan gaan.

Aan het einde van de avond zijn er nieuwe verbindingen, weet je welke stappen je kunt zetten om zelf die bijdrage te leveren, om je eigen kennis, expertise, ervaring en talent op de juiste manier naar de juiste plek te brengen. Dan kunnen de 100 individuen die elkaar enkele uren daarvoor nog niet (allemaal) kenden, samen verder werken aan het verbeteren van hun omgeving, straat, dorp, gemeente, stad.
Daarnaast wordt je als kersverse lokale held ook deel van een landelijk netwerk waarmee we lokale veranderkracht verbinden aan de creatieve en innovatieve initiatieven van The Turn Club. Zo zorgen we er voor dat de kracht van nieuwe samenwerkingen voortduurt op een langere termijn dan slechts in aanloop naar de verkiezingen.

Kaarten kosten €7,50