Makelaar WESTFRIES GOED en de Hoornse Stadsfeesten presenteren de WESTFRIES GOED Stage!

WESTFRIES GOED aan de Veemarkt is naast de makelaar waar kwaliteit boven kwantiteit gaat, ook een betrokken makelaar. Reden voor de Westfriese woningverkopers om de samenwerking te zoeken met De Hoornse Stadsfeesten.

Het evenement de Hoornse Stadsfeesten is al 20 jaar een begrip in Hoorn en omstreken en biedt naast een fantastisch weekend ook podium aan jonge muzikale talenten uit de regio. Fris, Westfries, Goed georganiseerd en Ambitieus zijn termen die op beiden van toepassing zijn. Dit heeft, in samenwerking met Café JP Coen, geleid tot een nieuw podium op de Veemarkt: De WESTFRIES GOED STAGE. Drie dagen muzikaal spektakel tussen stadscafé JP en WESTFRIES GOED in. Met natuurlijk op zondag het Jazz podium en op zaterdag veel diversiteit, maar nu ook livemuziek op de vrijdag! Door de input van WESTFRIES GOED wordt het Veemarkt podium volwassen met een volledig programma verdeeld over drie dagen.

De stadsfeesten zijn op 14, 15 en 16 juni. De WESTFRIES GOED STAGE staat tegenover het pand van WESTFRIES GOED op de Veemarkt.