Word donateur en krijg ons festival bandje cadeau!

Just Sold! (1)

De Hoornse Stadsfeesten introduceert iets nieuws, het festivalbandje. Door donateur te worden van de Stadsfeesten word je onderdeel van het festival. Je steunt de Hoornse Stadsfeesten, en door het festivalbandje is het duidelijk te zien dat jij het festival een warm hart toe draagt. En dus krijgt de betrokken Hoornse Stadsfeesten festivalganger die van ons cadeau.

Sinds enkele jaren vraagt de organisatie van de Hoornse Stadsfeesten het publiek om hulp. Met de introductie van de Stadspas konden de bezoekers financieel een bijdragen leveren aan het festival. Mede daardoor kunnen wij, de vrijwillige organisatie, vandaag de dag nog steeds de Hoornse Stadsfeesten organiseren.

De Stadspas verstrekken wij niet meer. Je steunt dit jaar de Hoornse Stadsfeesten door donateur te worden. Voor 10 euro ben je onderdeel van het festival en krijg je een te gek weekend.

Goed, we zijn geen Pinkpop of Lowlands, maar we zijn wel het grootste, gratis toegankelijke festival van West-Friesland! En wij vinden dan ook dat daar een echt festivalbandje bij hoort!

Hoe werkt het?

Draag jij de Stadsfeesten een warm hart toe? Word dan nu donateur! Zo help je de Stadsfeesten en krijg jij van ons het festival polsbandje, de programmafolder en – op vertoon van je polsbandje – gratis toegang tot onze festivaltoiletten. 

Haal tijdens het Stadsfeesten weekend, 14, 15 en 16 juni, jouw festivalbandje op bij de centrale post op het Kerkplein. Op vertoon van je bankpas controleren wij dat jij al donateur bent.

 Namens de organisatie alvast bedankt! Wij wensen je een te gek weekend toe op 14, 15 en 16 juni 2019.